Weg vrij voor ADO Den Haag en Castaignos

Credits: Marco Oomen Fotografie

Luc Castaignos staat voor een terugkeer naar Europa. De aanvaller heeft zijn contract bij het Zuid Koreaanse Gyeongnam FC na anderhalf jaar laten ontbinden.

ADO Den Haag werd in een eerder stadium al aan de 27-jarige aanvaller gelinkt. Nu lijkt ADO Den Haag ook daadwerkelijk door te kunnen pakken. Castaignos verruilde in februari 2019 Sporting Lissabon voor het Koreaanse Gyeongnam. Ook in de K-League wilde het voor het voormalig supertalent niet echt vlotten. Sinds zijn komst kwam de aanvaller in 34 wedstrijden tot 6 goals. In Zuid Korea had Castaignos nog een contract voor anderhalf jaar.

Aanvankelijk hoopte Castaignos aan de andere kant van de wereld zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen. Castaignos kon bij Eintracht Frankfurt, Sporting Lissabon en Vitesse de hoge verwachtingen nooit waarmaken. Castaignos maakte al op jonge leeftijd furore bij Feyenoord. Dat leidde er toe dat Internazionale de aanvaller al in 2011 naar Italië haalde. Een jaar later keerde hij terug naar FC Twente waar hij 37 keer scoorde in 94 duels. In 2015 volgde de overstap naar Frankfurt.

Bij ADO Den Haag moet Castaignos de concurrentie aangaan met Michiel Kramer. De 31-jarige aanvaller had de eerste twee duels in de Eredivisie van dit seizoen een basisplaats maar kwam nog niet tot scoren.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Weg vrij voor ADO Den Haag en Castaignos | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.