Willem II en NEC doen opnieuw zaken

Foto: Marco Oomen Fotografie

Willem II heeft Ole Romeny aan de selectie toegevoegd, zo melden Omroep Gelderland en het Brabants Dagblad. De twintigjarige aanvaller komt op huurbasis over van NEC. Wel heeft Willem II met de club uit de Keuken Kampioen Divisie een optie tot koop geregeld.

Romeny maakte het afgelopen seizoen indruk bij NEC. Het was zijn definitieve doorbraak. Romeny scoorde 8 keer in 28 duels. Ook dit seizoen was de jeugdinternational een vaste waarde in het elftal van de Gelderse club. Romeny is een exponent van de eigen jeugdopleiding. Willem II was juist op zoek naar een extra aanvaller na de blessures van Otschi Wriedt (middenvoetsbeentje) en Ché Nunnely (hamstring).

Vorig jaar deden Willem II en NEC ook al succesvol zaken. Mike Trésor Ndayishimiye maakte op huurbasis de overstap van Nijmegen naar Tilburg en maakte indruk. Het deed Willem II besluiten de koopoptie van 500.000 euro te lichten. Trésor, inmiddels Belgisch jeugdinternational, is inmiddels een veelvoud waard geworden. Het is nog onbekend of NEC zelf de transfermarkt op zal gaan.