Willem II krijgt verzoek van Bayern over duo

Willem II verhuurt binnenkort wellicht twee contractspelers aan Bayern München. Het Brabants Dagblad meldt namelijk Bayern de Tilburgse versterkingen Kwasi Wriedt en Derrick Köhn graag langer wil behouden om het seizoen te eindigen.

Bayern München II is nog verwikkeld in een titelstrijd in de Derde Bundesliga. Hoewel Bayern niet kan promoveren naar de Tweede Bundesliga is het wel een prestige prijs om de titel binnen te halen. Door de corona-uitbraak en de uiteindelijke hervatting duurt ook de competitie langer dan gepland. Aanvankelijk zouden Kwasi Wriedt en Derrick Köhn zich in juli bij Willem II moeten melden.

Nu wil Bayern het tweetal graag vier dagen langer in Beieren houden. Willem II is bereid mee te denken aan het verzoek van de Duitse grootmacht. Het wil namelijk dat het duo op een goede manier kan afsluiten. Tegelijkertijd wil Willem II voorkomen dat het risico’s loopt. Het zou namelijk bijzonder pijnlijk zijn wanneer een van de spelers door een blessure in die laatste duels door Willem II gemist moet worden.