Zeljko Petrovic gespot met technisch directeur Feyenoord

Wordt Zeljko Petrovic de nieuwe assistent van Dick Advocaat? Dat vraagt De Telegraaf zich af naar aanleiding van een foto. Hij werd vandaag in ieder geval in een Italiaans restaurant in Eindhoven gespot met de technisch directeur van Feyenoord, Frank Arnesen.

Er zijn al langer geruchten over een mogelijk nieuw dienstverband van Zeljko Petrovic in De Kuip. Al in mei werd Petrovic gelinkt aan de vacante trainerspositie van Feyenoord onder 21. Die ploeg komt komend seizoen onder leiding te staan van Rini Coolen. Wat rest is de vacante positie van assistent-trainer van Dick Advocaat. Said Bakkati vertrok immers naar het Amerikaanse FC Cincinnatti voor een hereniging met Jaap Stam. Mogelijk kan Zeljk Petrovic nu die rol gaan vervullen.

Bij het Italiaanse restaurant Mangiare in Eindhoven werd Petrovic met Arnesen op de foto gezet. Het is niet gek om te denken dat Petrovic mogelijk assistent van Advocaat wordt. Die rol vervulde hij namelijk al eerder voor Advocaat bij Servië, Sunderland en meer recent FC Utrecht. Het zou niet de eerste keer zijn dat Petrovic de assistent-trainer van Feyenoord is. Eerder was Petrovic dat al in het seizoen 2004/2005 onder Ruud Gullit. Advocaat heeft sowieso al de beschikking over Cor Pot en John de Wolf.