AD: Ajax strijdt met Leverkusen om verdediger

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ajax tracht last minute de transfer van Timothy Fosu-Mensah voor de neus van Bayer Leverkusen te kapen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Fosu-Mensah komt bij Manchester United nauwelijks in de plannen voor en mag deze transferperiode vertrekken. De krant meldt echter dat Peter Bosz met Leverkusen de beste papieren heeft.

Fosu-Mensah werd opgeleid op De Toekomst maar trok op jonge leeftijd naar Manchester United. Na acht jaar in de opleiding trok hij in 2014 naar Manchester. Daar ging het in eerste instantie crescendo.

In 2016 maakte hij onder Louis van Gaal zijn debuut in het eerste elftal. Later werd hij ook nog verhuurd aan Crystal Palace en Fulham. Ook maakte hij zijn debuut voor het Nederlands Elftal. Inmiddels heeft hij 3 caps achter zijn naam staan.

Dit seizoen kwam hij echter nauwelijks aan spelen toe. Er staan slechtst 81 minuten in de Premier League en 27 in de Champions League op de teller. Zowel Ajax als Bayer Leverkusen menen hem nu een platform te kunnen bieden waar hij zich kan gaan ontwikkelen.

De 23-jarige verdediger heeft in Noord-Engeland ook nog eens een aflopende verbintenis en mag nu dan ook voor een bescheiden transfersom vertrekken.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: AD: Ajax strijdt met Leverkusen om verdediger | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.