ADO Den Haag hengelt ook Mokhtar binnen

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

ADO Den Haag blijft maar bezig op de transfermarkt. Vandaag werd bekend dat Youness Mokhtar naar de Residentie komt. De 29-jarige aanvaller tekende in Den Haag tot het einde van het seizoen. Er is een optie op nog een jaar opgenomen.

Daarmee mag ADO Den Haag een kampioen verwelkomen. Mokhtar werd eind vorig jaar kampioen van de Verenigde Staten. Met Columbus Crew werd de MLS Cup gewonnen. Nu volgt een terugkeer naar Nederland. Hier speelde hij eerder voor FC Eindhoven, PEC Zwolle en FC Twente.

Eigenlijk is het zijn tweede terugkeer. Mokhtar ging al eerder een buitenlands avontuur aan. Zo speelde hij al voor Al-Nassr (Saoedi-Arabië), MKE Ankaragücü (Turkije) en Stabæk IF (Noorwegen).

Mokhtar: “Het is een mooie club, die op dit moment niet staat waar het hoort, maar zie ik het juist als een uitdaging om het team verder te helpen. Ik heb al bij PEC Zwolle en FC Twente ervaren hoe je moet omgaan met een dergelijke situatie. We moeten vechten voor lijfsbehoud in de Eredivisie en daar ga ik alles voor geven.”

Martin Jol (Hoofd Technisch Hart): “Youness is een aanvallende aanwinst, die vanaf de linkerflank en ook op de nummer 10-positie kan spelen. We zijn verheugd dat hij ons, als kersverse kampioen van de Verenigde Staten, wil helpen met zijn ervaring en kwaliteiten. We zijn er met het Technisch Hart van overtuigd dat Youness een belangrijke rol kan spelen in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie.”

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: ADO Den Haag hengelt ook Mokhtar binnen | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.