Ajax en familie Nouri worden het niet eens

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ajax heeft met de familie Nouri geen akkoord weten te bereiken over een schadevergoeding. De talentvolle middenvelder zakte in de zomer van 2017 in elkaar bij een oefenduel van Ajax tegen Werder Bremen. Er zal nu een rechter aan te pas moeten komen om tot een oplossing te komen. Directeur Edwin van der Sar verklaarde dat in de aanloop van Ajax – PSV tegenover de NOS.

Van der Sar in gesprek met NOS: “De schrijver van het boek over ‘Appie’ (Khalid Kasem, red.) heeft vorig jaar al aangegeven dat de kans op een arbitragezaak groot is, en dat klopt. We hebben met de familie en de juristen gesproken en daar zijn we niet uitgekomen. Dat is heel erg jammer. Voor ons, maar ook voor de familie. Ook zij zouden daar waarschijnlijk graag een stap met ons in hebben gemaakt, maar dat is dus niet gelukt. Dat geeft de moeilijkheid van de situatie wel aan.”

Ajax heeft altijd het lopende contract met Nouri gerespecteerd. Afgelopen zomer liep die verbintenis af. Tegelijkertijd is er nooit een akkoord bereikt over een schadevergoeding. Experts menen dat Ajax iets te verwijten valt en zodoende ook de familie Nouri zal moeten gaan betalen. Nouri stond te boek als één van de grootste talenten in de Ajax opleiding maar zal dat vanwege hersenletsel nooit meer kunnen inlossen. Nu moeten helaas advocaten er aan te pas komen om tot uitsluitsel te komen.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax en familie Nouri worden het niet eens | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.