Ajax en Schuurs eens over nieuw contract

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ajax en Perr Schuurs zijn het eens geworden over een nieuwe verbintenis. De 21-jarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2025 in Amsteram vast. Zijn verbintenis zou volgend jaar zomer aflopen.

Perr Schuurs speelt sinds 2018 in Amsterdam. Ajax nam hem toen over van Fortuna Sittard. De Limburger is dit seizoen uitgegroeid tot een vaste waarde. Inmiddels staat de teller op 43 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Toch kan zeker nog niet gezegd worden dat de verdediger, die de afgelopen jaren, Matthijs de Ligt en Joël Veltman in Amsterdam voor zich moest dulden, onomstreden is.

De jeugdinternational maakt het zich soms nog te moeilijk en zag er bij een aantal Amsterdamse tegendoelpunten niet goed uit. Het is ook een van de redenen dat Schuurs nog niet wil ingaan op buitenlandse belangstelling. Zo begon gisteren niet Schuurs maar Timber bij Ajax tegen FC Twente in de basis.

Met een opwaardering én verlenging van zijn contract spreekt Ajax het vertrouwen in Schuurs uit. De verdediger wil de komende seizoenen in de Johan Cruijff ArenA zich verder ontwikkelen en stabieler worden. Zowel voor Ajax als in de toekomst mogelijk het Nederlands Elftal is dat alleen maar te prijzen.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax en Schuurs eens over nieuw contract | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.