‘Ajax haalt Idrissi terug naar Eredivisie’

Niet de Ghanese vleugelflitser Sulemana maar Oussama Idrissi trekt naar Ajax. Volgens De Telegraaf heeft Ajax een akkoord bereikt met Sevilla over een huurtransfer. Ajax heeft bij de huurtransfer ook een optie tot koop bedongen.

De Marokkaans international verruilde pas afgelopen zomer AZ voor Sevilla. Bij de Spaanse subtopper kwam Idrissi echter nauwelijks aan spelen toe. Ajax biedt hem nu de kans zijn oude vorm te vinden. Met de transfer haalt Ajax een speler op die bij FC Groningen en AZ liet zien een smaakmaker te kunnen zijn in de Eredivisie. Opvallend genoeg zal bij een definitieve transfer ook Feyenoord meedelen. Idrissi doorliep de gehele jeugdopleiding van Feyenoord maar haalde nooit het eerste elftal.

Ajax sorteert met de transfer al voor op het vertrek van Quincy Promes. De international voelde zich niet meer op zijn plek in Amsterdam en gaat opnieuw aan de slag bij Spartak Moskou. Opvallend genoeg haalde Ajax in de zomer van 2019 ook Promes al op in Sevilla. Nu komt ook zijn opvolger uit Andalusië. Overigens heeft Promes nog wel even de tijd om zijn transfer naar Rusland af te ronden. De transfermarkt in Rusland sluit pas eind februari.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: ‘Ajax haalt Idrissi terug naar Eredivisie’ | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.