Ajax verhuurt Deens talent aan FC Nordsjaelland

Ajax verhuurt Victor Jensen de rest van het seizoen aan de Deense topclub. De regerend landskampioen hoopt dat de jonge Deen in eigen land de nodige ervaring kan opdoen bij FC Nordsjaelland.

In 2017 betaalde Ajax maar liefst 3.5 miljoen euro voor het Deense talent aan FC Kopenhagen. De tweebenige middenvelder kwam de afgelopen jaren uit voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam dit seizoen tot 14 duels en 4 seizoen. Daarnaast kwam hij als invaller één keer in actie voor Ajax 1.

De Deense jeugdinternational krijgt nu in eigen land de kans te spelen in de Superligaen, het hoogste niveau van Denemarken. FC Nordsjaelland is vooralsnog bezig aan een teleurstellend seizoen. De kampioen van vorig jaar staat in de eigen competitie achtste. Het kan de hulp van één van de grootste talenten van Denemarken dan ook goed gebruiken.

Eerder deze week waren er geruchten dat Ajax en FC Nordsjaelland in gesprek waren over Kamaldeen Sulemana. De jonge Afrikaanse buitenspeler zou de opvolger moeten worden van Quincy Promes. Ajax maakt gisteren echter bekend Oussama Idrissi te huren van Sevilla.

https://twitter.com/FCNordsjaelland/status/1356378834896084993

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Ajax verhuurt Deens talent aan FC Nordsjaelland | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.