‘Atalanta Bergamo aan de haal met target Ajax en PSV’

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Niet Ajax of PSV maar Atalanta Bergamo heeft de beste papieren voor Anel Ahmedhodzic. De Zweedse verdediger met Bosnische roots werd lange tijd gelinkt aan elke grote Europese club. Volgens transferexpert Fabrizio Romano trekt Ahmedhodzic echter naar de Serie A.

Chelsea, Manchester United maar ook Ajax en PSV werden eerder gelinkt aan de boomlange Ahmedhodzic. De 21-jarige verdediger groeide afgelopen seizoen uit tot een onbetwiste steunpilaar van de Zweedse kampioen Malmö FF. Onder hoede van Malmö trainer Jon Dahl Tomasson werd hij zelfs opgeroepen voor het nationale team van Bosnië. Een bittere pil voor de Zweedse voetbalbond die ook hoopte op de verdediger.

Er werd al snel een prijskaartje van ruim 10 miljoen euro op de verdediger geplakt. Daarmee zou Ahmedhodzic de duurste uitgaande transfer ooit zijn voor Malmö. Het huidige record staat al sinds 2001 in de boeken. Het was Ajax die toen 7,8 miljoen euro aan de Zweedse club overmaakte. Een toen nog piepjonge Zlatan Ibrahimovic maakte toen de overstap naar Amsterdam.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1371662883654893568

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: ‘Atalanta Bergamo aan de haal met target Ajax en PSV’ | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.