AZ stelt ook Marino Pusic op non-actief

AZ heeft opnieuw een lid van haar technische staf op non-actief gezet. Net als eerder bij Arne Slot worden ook de gesprekken van assistent-trainer Marino Pusic met Feyenoord hem fataal.

In een statement op de website stelt AZ: “AZ heeft maandagochtend, in goed overleg, assistent-trainer Marino Pusic op non-actief gesteld. Afgelopen week heeft hij de clubleiding laten weten volgend seizoen naar Feyenoord te vertrekken. Kenneth Goudmijn neemt, tot het einde van het seizoen, de taken van Pusic over als assistent van Pascal Jansen. De 50-jarige oud-speler van de Alkmaarders is dit seizoen assistent-trainer bij Jong AZ.”

Mogelijk dat de soap tussen AZ en Feyenoord nog een vervolg gaat krijgen. Feyenoord zou namelijk ook graag Jonas Svensson naar Rotterdam-Zuid willen halen. De rechtsback loopt komende zomer uit zijn contract in Alkmaar en kan derhalve transfervrij de overstap maken. Daarmee zou de Noors international het voorbeeld volgen van Slot en Pusic. Svensson kwam dit seizoen door blessures nog nauwelijks in actie. Bij Feyenoord wil men Geertruide naar het centrum schuiven.