Curacao maakt zich op voor Guatemala

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Curacao hoopt zich vandaag te plaatsen voor de volgende kwalificatiefase in de CONCACAF. De ploeg van interim-bondscoach Patrick Kluivert heeft op eigen veld aan een gelijkspel voldoende.

In Stadion Ergilio Hato in Brievengat neemt Curacao het op tegen Guatemala. Er wordt om 02.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt. Op papier is Curacao de grote favoriet. Het is de nummer 76 op de FIFA ranglijst. Tegenstander Guatemala is bijna 50 plekken lager te vinden. Het is de nummer 130 bij de FIFA.

Afgelopen weekend won Curacao nog met 0-8 van de Britse Maagdeneilanden. Al na 27 minuten spelen stond het 0-6.  Zo’n uitslag zal het vannacht niet gaan worden. Wel zit Patrick Kluivert vanavond op de bank op bank. Immers, Guus Hiddink is nog herstellende van corona. Meest bekende namen in de selectie van Curacao zijn Eloy Room, de gebroeders Bacunha en Vurnon Anita.

Naast een resultaat tegen Guatemala is vanavond ook al een goede opwarmer voor de Gold Cup. Volgende maand neemt Curacao het in de Verenigde Staten op tegen Mexico, El Salvador en een nog te kwalificeren land.

https://twitter.com/Gio2chat_world/status/1402209384541863938

https://twitter.com/Gio2chat_world/status/1402197961438810115

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Curacao maakt zich op voor Guatemala | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.