‘De Graafschap en FC Emmen zijn de titelfavorieten’

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Vandaag rolt de bal weer in de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap is samen met FC Emmen de grote titelfavoriet. Dat is althans de overtuiging van verschillende bookmakers. Zo keert Unibet bij een kampioenschap van de Superboeren of Emmen het minste uit.

Voor een titel van De Graafschap en FC Emmen keert Unibet bijvoorbeeld ‘maar’ vijf keer de inleg uit. Bij FC Volendam (5,50), NAC Breda, VVV Venlo (beide 7) en ADO Den Haag (8) is dat nog lager. Het ambitieuze Almere City van Gertjan Verbeek is terug te vinden op een zevende positie. Bij een inleg op Almere City én een titel wordt tien keer je inzet uitgekeerd. Het meest lucratief is gokken op een titel van FC Dordrecht of FC Eindhoven. Dat levert voor elke ingezette euro 501 keer je inleg op.

Net als de afgelopen jaren wordt Robert Mühren door de bookmakers gezien als de favoriet voor de topscoorderstitel. Er wordt voor de aanvaller die Cambuur verruilde voor FC Volendam maar 1,70 keer je inleg uitgekeerd. Sven Braken (VVV Venlo) en Jeredy Hilterman  (FC Emmen) volgen met beide een quotering van 6 keer je inleg. Jizz Hornkamp (FC Den Bosch) en Ralf Seuntjens (De Graafschap) maken de top vijf compleet.

Meer weten over de voorspellingen van bookmakers? Check dan de site van Unibet.