De Graafschap sluit tienjarige sponsordeal

Een enorme opsteker voor De Graafschap. Het bedrijf AgriBioSource heeft zich voor tien jaar aan de club verbonden. Volgend seizoen zal het in ieder geval als hoofdsponsor optreden, ongedacht in welke divisie De Graafschap dan actief is.

AgriBioSource is al sinds 2019 op het shirt van De Graafschap te vinden. In de periode ervoor was het ook al sponsor. Het bedrijf is een specialist in de verwerking van organische reststoffenmarkt. Dit zijn producten die geschikt zijn voor biovergisting, waterzuivering en bodemverbetering. Daarbij kan gedacht worden aan mest, glycerine’s, restproducten uit de levensmiddelen industrie zoals bierborstel en koffiedik

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap: “Een samenwerking voor 10 jaar is in deze tijd ongehoord en getuigt van grote clubliefde.”

Directeur Sjoerd Hermsen van AgriBioSource: “Naast het zakelijke aspect en het vergroten van onze naamsbekendheid is deze overeenkomst vooral maatschappelijk ingestoken. Samen met de stichting ‘De Graafschap Verbindt’ gaan wij voor een duurzame verankering van maatschappelijke projecten en activiteiten in de Achterhoek.”