Done Deal: Daley Blind verlengt contract bij Ajax

Credits: Marco Oomen Fotografie

Ajax en Daley Blind krijgen maar geen genoeg van elkaar. Vandaag is bekend geworden dat de aanvoerder van de Amsterdammers tot de zomer van 2023 in de Johan Cruijff Arena vast ligt.

De 31-jarige Blind had in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2022. Daar is nu dus een jaar bij gekomen. Hiermee scheppen beide partijen duidelijkheid naar elkaar. Wanneer het niet tot een contractverlenging was gekomen dan had Ajax de multifunctionele Blind in de etalage moeten zetten om nog een transfersom te kunnen verdienen. Nu lijkt Blind zijn loopbaan mogelijk in Amsterdam te gaan eindigen. Bij het aflopen van zijn contract is hij 33 jaar.

Blind op de website van Ajax:  ‘Ik ben blij dat ik eruit ben gekomen met Ajax. Dit was het juiste moment om bij te tekenen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en voel me thuis op de club. We hebben een fantastisch elftal, waarmee we veel mee kunnen bereiken. Daar maak ik graag deel van uit.’

Ook zijn tweede periode bij Ajax is een enorm succes. Blind maakte zijn debuut in 2008. Na een verhuurperiode aan FC Groningen in het seizoen 2009-2010, brak hij daarna definitief door. Het leverde vier titels op (2011, 2012, 2013, 2014). Daarna trok hij naar Manchester United. In 2018 keerde Blind weer terug in Amsterdam. Blind vervulde al positief in de defensie en op het middenveld.

1 Trackback / Pingback

  1. Ajax Nieuws Online: Done Deal: Daley Blind verlengt contract bij Ajax | Al het Ajax nieuws en video' s

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.