Drukke laatste transferdag voor FC Emmen verwacht

Credits: Marco Oomen Fotografie

Bij FC Emmen wachten nog een drukke 24 uur. Voor het sluiten van de transfermarkt worden nog een aantal wijzigingen in de selectie verwacht. Naast een aantal spelers die zullen vertrekken wil FC Emmen zich zelf ook nog versterken.

De hekkensluiter van de Eredivisie heeft dringend behoefte aan punten in de Eredivisie. Na twintig duels heeft de ploeg van Dick Lukkien nog niet weten te winnen. In een rechtstreeks duel tegen Willem II in Tilburg werd met 2-0 verloren.

FC Emmen heeft met Sheffield United een akkoord bereikt over Michael Verrips. De 24-jarige doelman verruilde in 2019 KV Mechelen voor Sheffield United. Dit seizoen kwam Verrips voor The Blades nog niet in actie. Onze landgenoot speelde eerder één duel in de Eredivisie. Daarnaast kwam hij tot wedstrijden op het tweede niveau in Nederland en België. In Emmen moet hij de concurrentie aangaan met Dennis Telgenkamp en Felix Wiedwald.

Ondertussen heeft het na enkele maanden al wel afscheid genomen van Donis Avdijaj. De Duitse aanvaller met roots in Kosovo trekt naar Cyprus. Daar gaat hij spelen voor AEL Limassol, de huidige nummer drie van het land. Avdijaj had in Emmen nog een contract tot het einde van het seizoen. Door het vertrek van de aanvaller spaart FC Emmen dus geld uit.