Eindhovens Dagblad maakt transfersom Hendrix bekend

Credits: Marco Oomen Fotografie

Jorrit Hendrix levert PSV nog een bescheiden transfersom op. De club ontvangt volgens het Eindhovens Dagblad nog 700.000 euro van Spartak Moskou. Komende zomer zou Hendrix transfervrij de deur uitlopen.

PSV heeft zich zeer coöperatief opgesteld tegenover Spartak Moskou en Hendrix. De club gunt Hendrix na acht seizoenen in de selectie een mooie transfer. In totaal speelde de 25-jarige Hendrix zestien jaar in Eindhoven. Eerst bij de jeugd, later in het eerste elftal.

De middenvelder is het al met Spartak Moskou eens over zijn persoonlijke voorwaarden. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien. Die keuring had al plaats kunnen vinden, er is echter een flinke uitdaging om die af te leggen vanwege alle reisbeperkingen.

Volgende week gaat Spartak Moskou echter op trainingskamp en daar zal Hendrix zich ook moeten melden. Spartak Moskou is de nummer drie van de Russische Premier Liga. PSV gaat zelf niet op zoek naar een vervanger. Huurling Marco van Ginkel is inmiddels fit genoeg om aan te haken.