Familia-Castillo duikt op bij ADO Den Haag

Foto: Marco Oomen Fotografie

Geen Alkmaar maar Den Haag is het nieuwe thuis van Juan Familia-Castillo. De linksback is door Chelsea teruggeroepen van zijn verhuurperiode aan AZ en direct weer verhuurd aan ADO Den Haag.

De twintigjarige verdediger kwam door de stormachtige ontwikkeling van Owen Wijndal in Alkmaar nauwelijks aan spelen toe. Chelsea, AZ en ADO Den Haag hebben nu een oplossing gevonden. Voor de jeugdinternational is ADO Den Haag al weer de derde Nederlandse clubs waar hij aan verhuurd wordt. Vorig jaar stalde Chelsea hem al bij Ajax. In Amsterdam was hij actief bij Jong Ajax.

Met de komst van Familia-Castillo staat de teller op nieuwelingen in Den Haag al weer op drie. Eerder trok ADO Den Haag al Daryl Janmaat en Marko Vejinovic aan. Met Janmaat in het hart van de defensie en Vejinovic op het middenveld won ADO Den Haag afgelopen weekend knap bij RKC Waalwijk (0-1). Daarnaast verwelkomde ADO Den Haag vandaag op de training ook Jay-Roy Grot.

Door de komst van Familia-Casillo (20) en de aanwezigheid van Boy Kemper (21) kan Lassane Faye (22) juist vertrekken. De linksback kwam aan het begin van het seizoen op huurbasis over van Sparta. Faye had dit seizoen 12 basisplaatsen maar behoorde afgelopen weekend al niet meer tot de selectie. Faye loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Sparta.

Familia-Castillo heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2022.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Familia-Castillo duikt op bij ADO Den Haag | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.