FC Emmen verwelkomt opnieuw oude bekende

FC Emmen huurt Luka Adzić opnieuw van Anderlecht. Ook vorig jaar speelde hij een aantal maanden op huurbasis in Emmen. Dat leidde voor de coronastop tot 3 duels en 1 goal in de Eredivisie.

De voormalig jeugdinternational van Servië zit al langer op een dood spoor bij Anderlecht. Het was ook één van de redenen om vorig seizeon zijn geluk in de Eredivisie bij Emmen te beproeven. De afgelopen maanden werd hij verhuurd aan MKE Ankaragücü. In de Turkse Super Lig kwam hij 11 keer in actie, over het algemeen als invaller.

De 22-jarige buitenspeler geeft FC Emmen nu meer aanvallende mogelijkheden. Voorzitter Ronald Lubbers: “Met Luka voegen we meer diepgang en aanvallende kwaliteiten toe aan de selectie, Bovendien kent hij het grootste deel van de groep al, net als de manier van spelen. Hij heeft zijn waarde hier vorig seizoen al bewezen, we hopen dat hij ons kan helpen in de strijd om handhaving.”

Hekkensluiter FC Emmen moet nog wel even wachten op haar Servische versterking. De aanvaller heeft een werkvergunning nodig en dat kan nog even duren. FC Emmen hoopt de aanvaller op 12 februari in Waalwijk tegen RKC te kunnen gebruiken.