FC Twente bereid mee te denken met Selahi

FC Twente wil meedenken met Lindon Selahi over een mogelijke winterse transfer, dat meldt Tubantia. De international van Albanië hoeft de Grolsch Veste echter niet te verlaten. Een club zal dan ook een transfersom moeten ophoesten.

De inmiddels 21-jarige middenvelder verruilde twee jaar geleden de opleiding van Standard Luik voor die van FC Twente. Onder trainer Gonzalo Garcia maakte Selahi ook minuten. Nu zou er voor de in België geboren Selahi uit dat land ook belangstelling zijn. Vooralsnog is dat echter vooral via tussenpersonen.

Selahi is onder Jans in de pikorde behoorlijk weggezakt. Bij afwezigheid van Wout Brama kreeg Ramiz Zerrouki zelfs de voorkeur. Selahi moest het net als eerder dit seizoen doen met een invalbeurt. Alleen tegen De Graafschap voor de TOTO KNVB Beker had de 4-voudig international een basisplaats.

Mocht Selahi vertrekken dan gaat FC Twente niet de markt op. “We hebben voor het middenveld genoeg spelers”, stelt technisch manager Jan Streuer. Selahi heeft in Enschede nog een contract tot deze zomer.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FC Twente bereid mee te denken met Selahi | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.