FC Twente vindt gewenste aanvallende versterking in Bundesliga

In korte tijd vertrokken er drie aanvallende huurlingen bij FC Twente. Op korte termijn komt daar één aanvaller voor terug. Een oude bekende van de Eredivisie gaat in Enschede voetballen.

Issah Abass keert namelijk terug naar de Eredivisie, zo meldt RTV Oost. De aanvaller wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Duitse degradatiekandidaat Mainz. Daar kwam hij dit seizoen tot slechts 16 minuten in de Bundesliga, verdeeld over twee invalbeurten. Een transfer lijkt aanstaande. De auto van Abass is al gesignaleerd nabij de Grolsch Veste. Vorig seizoen speelde de Ghanese aanvaller nog op huurbasis bij FC Utrecht. De aanvaller scoorde 2 keer in 15 duels.

Vanwege een gebrek aan speeltijd vertrokken deze transferperiode Lazaros Lamprou, Alexander Jeremejeff en Halil Dervisoglu. Lamprou keerde terug bij PAOK Saloniki, terwijl Jeremejeff en Dervisoglu een definitieve transfer lijken te maken. Jeremejeff  keerde terug naar Dynamo Dresden om direct verkocht te worden aan zijn oude club BK Hacken. Ook Dervisoglu lijkt niet bij Brentford te blijven. Er is veel belangstelling uit Turkije.