FC Utrecht weet clubman langer aan zich te binden

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Mark van der Maarel is niet meer weg te denken bij FC Utrecht. Het is dan ook niet gek dat Van der Maarel zijn contract in de Domstad heeft verlengd. Zijn aflopende verbintenis is met twee seizoenen verlengd.

“Mark is een enorm gewaardeerde kracht in onze selectie. We zijn dan ook erg blij dat we met Mark een langer contract zijn overeengekomen”, aldus technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Met zijn karakter, ervaring en strijdlust is Mark een voorbeeld in de selectie. Hij blijft zich ook op persoonlijk vlak ontwikkelen, waardoor zijn rol binnen de spelersgroep alleen maar groeit. Erg mooi dat Mark zich ook weer voor de komende jaren aan ons wil verbinden en gelooft in de doelen en ambities die we met elkaar willen bereiken.”

Al sinds 2009 maakt de verdediger onderdeel uit van de selectie van de Domstedelingen. Inmiddels staat de teller op 307 duels van FC Utrecht. De top vijf van meeste duels in het shirt van FC Utrecht lonkt. Op dit moment speelden alleen Jan Willem van Ede (462 keer), Jean-Paul de Jong (434), Leo van Veen (421), Herman Verrips (340) en Ton de Kruijk (324) meer duels.