Feyenoord gelinkt aan Colombiaanse goalgetter

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Feyenoord is de afgelopen jaren nadrukkelijk op de Zuid Amerikaanse tour gegaan. Nu worden de Rotterdammers gelinkt aan de Colombiaanse goalgetter van River Plate.

Luis Sinisterra en later Marcos Senesi waren voltreffers voor Feyenoord. De Argentijnse verdediger en de Colombiaanse aanvaller gaan in de toekomst ongetwijfeld geld opleveren voor Feyenoord. Lucas Pratto is daarentegen een ander verhaal. De ervaren Argentijnse spits komt niet meer in de plannen van Feyenoord voor. Deze zomer wacht een vertrek via de achterdeur.

De transfers maken Feyenoord ook bekender in Zuid Amerika. Het Argentijnse ESPN linkt Feyenoord nu aan Rafael Santos Borré. De 25-jarige aanvaller maakt indruk bij River Plate. Met een geschatte transferwaarde van 15 miljoen euro zou hij niet haalbaar zijn voor Feyenoord. Borré heeft deze zomer echter een aflopend contract en kan dan transfervrij de overstap maken naar een andere clubs.

De 25-jarige Borré was in het verleden al actief bij Atletico Madrid en Villarreal. Als jong talent wist hij niet door te breken. Met de ervaring bij de Argentijnse topclub River Plate hoopt hij een nieuwe poging te wagen. En volgens Argentijnse media is Feyenoord dus één van de clubs die hem wil hebben. Er is ook belangstelling van Lazio Roma, Palmeiras en Gremio.