Feyenoord kan komst Svensson vergeten

Jonas Svensson vervolgt zijn loopbaan in het buitenland. De Noorse rechtsback heeft een aflopende verbintenis bij AZ. Om die reden hoopte ook Feyenoord toe te happen. Een transfervrije komst van Svensson is natuurlijk een interessante gedachte.

Met Arne Slot en Marino Pusic zou Svensson een gedeelte van de technische staf van Feyenoord komende zomer al kennen. De mogelijke geruchten zorgden bij AZ alleen maar voor meer wrijving. Het zit de club uit Alkmaar absoluut niet lekker dat twee leden van hun technische staf naar Feyenoord trekken. Een move van Svensson zou een volgende klap zijn.

Heel AZ kan echter opgelucht adem halen. Svensson zal bij Feyenoord niet de opvolger worden van Lutsharel Geertruida. Feyenoord wil de jeugdinternational namelijk doorschuiven naar het centrum en hierdoor zou er op de back-positie een plekje vrij komen. Svensson en zijn zaakwaarnemers hebben echter de voorkeur voor een avontuur in het buitenland. Dat meldt De Telegraaf.

De 27-jarige Jonas Svensson kwam in januari 2017 over van Rosenborg. Bij AZ groeide hij uit tot Noors international. AZ moet het momenteel zonder de verdediger doen. Door een bovenbeenblessure kwam hij begin december voor het laatst in actie.