Feyenoord lanceert tweede bod op Joey Veerman

Feyenoord zet vol in op de komst van Joey Veerman. De nummer drie van de Eredivisie zag vandaag een eerste bod op de middenvelder door SC Heerenveen worden geweigerd. Toch wil Feyenoord van geen wijken weten. Een tweede bod is inmiddels gedaan. Dat meldt het doorgaans zeer betrouwbare Twitter account Feyenoord Transfermarkt.

De 23-jarige Veerman hoopt zelf vurig op een transfer naar Feyenoord. Toch ligt een transfer nog complex. Het weerhoudt Feyenoord er niet van om haar bod aan te passen en opnieuw in Friesland terug te keren. SC Heerenveen zou denken aan een transfersom en een stevig percentage bij een eventuele doorverkoop. Het is onbekend hoe hoog het tweede bod van Feyenoord is. Mogelijk dat Veerman en zijn entourage met het tweede bod ook extra druk op de Friese clubleiding gaan leggen. Veerman heeft al langer zijn zinnen gezet op een transfer.

Feyenoord wil haar middenveld de komende transferperiode versterken. Veerman zou een directe kwalitatieve impuls betekenen. De middenvelder vergroot in Rotterdam-Zuid de concurrentie. Met de komst van Veerman sorteert Feyenoord ook direct voor op een toekomstige transfer van Orkun Kökçü. De Turks international staat er in de grote competities goed op. Met name uit Spanje, Italië en Duitsland is er veel interesse.

https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1476177976656023561