Feyenoord stalt drietal in kelder Keuken Kampioen Divisie

FC Dordrecht kan rekenen op een forse kwaliteitsimpuls. Volgens het Algemeen Dagblad wacht de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie drie huurlingen van Feyenoord. Mogelijk komt daar zelfs een vierde speler bij.

Feyenoord verhuurt namelijk Naoufal Bannis, Bernardo Silva en Mikael Johnsen de rest van het seizoen aan FC Dordrecht. Daar krijgen ze de kans op speelminuten op het tweede niveau van Nederland. Bannis kwam dit seizoen nog een aantal keer als invaller binnen de lijnen. Silva en Johnsen speelden hun wedstrijden bij Onder 21. Mogelijk dat ook Marouan Azarkan tijdelijk de overstap naar de Krommedijk gaat maken.

Voor alle betrokken partijen is dat een win-win situatie. FC Dordrecht heeft dringen behoefte aan kwaliteit, terwijl Feyenoord een oplossing zoekt voor een groot aantal van haar Onder 21 spelers. Die zijn namelijk tussen wal en schip gevallen. Volgens de RIVM richtlijnen mogen ze namelijk niet trainen of wedstrijden spelen. Bij Ajax, PSV, FC Utrecht en AZ wordt dat opgelost met het beloftenteam die deelnemen aan de voetbalpiramide. Bij Feyenoord is dat een ander verhaal.

Feyenoord is ook nog met andere clubs in gesprek om talenten te verhuren. Ook voor speler als Sondre Skogen, Ian Smeulers, Achraf El Bouchataoui en Abdel Belarbi wordt naar een oplossing gezocht. Eerder verhuurde Feyenoord al Ramon Hendriks aan NAC Breda.