Feyenoord stalt verdediger in Keuken Kampioen Divisie

Feyenoord en NAC Breda doen zaken. De talentvolle verdediger Ramon Hendriks maakt het seizoen bij NAC Breda af in de Keuken Kampioen Divisie. De negentienjarige verdediger speelt dit seizoen bij Feyenoord Onder 21. Door alle maatregelen zit trainen en wedstrijden er niet in. Nu is daar de oplossing. Een win-win situatie voor alle partijen.

De jeugdinternational ligt in Rotterdam-Zuid nog tot de zomer van 2023 vast. Er wordt hem een grote toekomst toegedicht. Hendriks op de website van NAC: “Voor mij is het fantastisch. NAC is naar mijn mening de grootste club van de Keuken Kampioen Divisie met mooie en sfeervolle supporters. Ik ben dan ook erg blij om de overstap te maken. Ik ben een fysiek sterke en snelle verdediger die graag wil voetballen. Het is een uitdaging die ik graag aan ga, met name om mij te laten zien op een hoger niveau.”

Trainer Maurice Steijn van NAC Breda: “We waren nog op zoek naar een linksbenige, centrale verdediger, deze hebben we nu gevonden in de persoon van Ramon. Ramon is een fysiek sterke verdediger met snelheid. Met name in de opbouwfase is het goed om een rechtsbenige, rechter centrale te hebben en een linksbenige, linker centrale.”

Het is overigens de verwachting dat op korte termijn meer spelers van Feyenoord Onder 21 worden verhuurd.