Feyenoord weet Luis Sinisterra nog langer te binden

Opnieuw een nieuw contract voor Luis Sinisterra. Eerder besloot Feyenoord al een optie te lichten om zijn contract te verlengen tot de zomer van 2023. Nu is dat contract ook opgewaardeerd en verlengd tot de zomer van 2024.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord:. ‘Luis heeft met het herstel na zijn blessure een grote tegenslag in zijn nog jonge voetbalcarrière overwonnen. Hij heeft laten zien dat hij naast de al aanwezige kwaliteiten over de juiste mentaliteit beschikt om de potentie die wij in hem zien waar te gaan maken. Spelers als deze wil je als club heel graag voor langere tijd aan je binden. Met eerder al het lichten van de optie in het oude contract en nu de verlenging met dit nieuwe contract is dat gelukt. We geloven dat we met Luis een mooie toekomst tegemoet gaan.’

De inmiddels 21-jarige Sinisterra speelt sinds 2018 in Rotterdam-Zuid. Feyenoord nam hem toen over van het Once Caldas. Na een moeizaam eerste aanpassingsjaar groeide Sinisterra snel uit tot een publiekslieveling. Ook werd hij international van Colombia. Begin 2020 raakte hij zwaar geblesseerd aan zijn knie. Inmiddels is hij weer bijna fit genoeg om een volledige wedstrijd te spelen.