Feyenoord wil ook contract Sinisterra opwaarderen

Foto: FOX Sports / Eredivisie CV

Feyenoord wil snel om de tafel met Luis Sinisterra om te praten over een nieuw contract. Eerder werd al besloten om een eenzijdige optie in zijn contract te lichten. Hierdoor ligt de 21-jarige aanvaller al tot de zomer van 2023 vast.

Feyenoord wil nu echter doorpakken, zo meldt het doorgaans zeer betrouwbare Twitter account Feyenoord Tranfermarkt. Sinisterra groeide vorig jaar in Rotterdam-Zuid uit tot een smaakmaker. Tegelijkertijd werd de buitenspeler echter ook teruggeworpen door een zware knieblessure. Inmiddels is de aanvaller weer volledig hersteld. Mede hierdoor kan Sinisterra nu ook rekenen op een opwaardering van zijn contract. Het lijkt er op dat Sinisterra wel iets voelt voor een nieuw verbeterd en langer contract in Roterdam.

Naast de international van Colombia is Feyenoord ook nog altijd in gesprek met Marcos Senesi over een nieuwe verbintenis. Beide Zuid-Amerikanen moeten de komende jaren Feyenoord miljoenen op de transfermarkt opleveren. Op die manier kan Feyenoord weer stappen zetten richting PSV en Ajax.