FIFA 21: Bomvolle TOTW 24 met Mahrez, Morata, Goretzka, Kane en Zahavi

Electronic Arts heeft de namen voor TOTW 24 in FIFA 21 bekend gemaakt. Het is misschien wel een van de beste Team of the Week selecties van dit FIFA 21 seizoen.

Zelfden zal er een Team of the Week team zijn geweest met zoveel bekende namen uit het Europese topvoetbal. Er zijn in form upgrades van Kasper Schmeichel (86), Jordi Alba (88), Luke Shaw (86), Casemiro (91), Lorenzo Insigne (88), Riyad Mahrez (87), Alvaro Morata (87), Leon Goretzka (87) en Harry Kane (90). Ideaal dus om je Ultimate Team te versterken.

Sommige spelers hadden al een live card en ook die krijgen een upgrade. Deze TOTW betekent dat de Headliners cards van zowel Goretzka en Mahrez ook worden geupdate. Dat is dus goed nieuws voor diegene die eerder de Squad Building Challenge van Mahrez hadden gedaan. Daarnaast is er ook een upgrade van een Ones to Watch. Het is Jonathan David (Lille) die een upgrade kreeg van 79 naar 81.

Opvallend genoeg heeft EA niet gekozen voor Jens Toornstra in deze Team of the Week. Dat was volgens alle kenners wel de verwachting. Er is echter gekozen voor Eran Zahavi. Met zijn tweede in form upgrade van dit FIFA 21 seizoen heeft hij deze week in packs een overall rating van 86. Van alle spelers die je zou kunnen pakken zou dit natuurlijk wel de minste zijn. Zijn stats zijn echter prima voor je Eredivisie team.

Op wie hoop jij bij je Champions Rewards Player Pick of in je packs te vinden?

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Bomvolle TOTW 24 met Mahrez, Morata, Goretzka, Kane en Zahavi | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.