FIFA 21: Community TOTS met vier nominaties voor Eredivisie

De Europese competities naderen hun einde. In FIFA 21 levert dat nu al de eerste Team of the Season op. Electronic Arts vraagt wereldwijd fans hun favoriete elftal samen te stellen. Dat wordt ook wel de Community Team of the Season genoemd. Ook een aantal spelers uit de Eredivisie horen tot de TOTS genomineerden.

Grote favorieten om het elftal te halen zijn Alphonse Areola (Fulham), Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) en David Alaba (Bayern Munchen). Ook de middenvelders Tanguy Ndombele (Tottenham Hotspur) en Federico Valverde (Real Madrid) zullen veel stemmen krijgen.

Ook de Eredivisie kan er weer een aantal goede cards bij krijgen. Vanuit onze eigen Eredivisie zijn namelijk maar liefst vier spelers opgenomen in de lijst. Al die spelers zijn verdedigers. Het gaat om Ko Itakura (FC Groningen), Marcos Senesi (Feyenoord), Nicolás Tagliafico (Ajax) en Philipp Max (PSV).

Naast de vier nominaties zijn er ook een aantal spelers met ervaring in de Eredivisie. Natuurlijk hoort Noa Lang tot de genomineerden. In zijn debuutseizoen bij Club Brugge maakte hij grote indruk. Daarnaast is Jordan Larsson opgenomen. In het verleden was de aanvaller van Spartak Moskou actief bij NEC. Oud-PSV middenvelder Atiba Hutchinson (Beşiktaş) is ook genomineerd. Gaël Kakuta kwam juist eerder op huurbasis voor VItesse uit.

Ook jij kan stemmen. Dat kan je doen op de website van Electronic Arts. Je mag maximaal vier spelers van een competitie selecteren.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1383103026626461703

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Community TOTS met vier nominaties voor Eredivisie | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.