FIFA 21: Daley Sinkgraven is Bundesliga League Player

Electronic Arts is Nederland dit jaar goed gezind in FIFA Ultimate Team. Naast de Eredivisie objectives is het nu ook mogelijk om een speciale card van Daley Sinkgraven te verkrijgen. Hiervoor dien je een aantal Bundesliga objectives te voltooien.

De linksback is een mooie aanvulling op een Nederlands georiënteerd elftal in FIFA 21. Sinkgraven heeft een overall rating van 86. Natuurlijk zegt dat niet heel veel. Wat wel iet zegt is zijn overall snelheid (91) en verdedigende kwaliteiten (82). Als offensieve linksback in de Bundesliga is het ook niet verkeerd dat hij overall dribbling (88) en passing (83) heeft. De verdediger van Bayer Leverkusen heeft een 4* skill rating en een 3* weak foot.

Daarmee is Sinkgraven een mooie aanvulling op FIFA 21 gamers die graag met zoveel mogelijk Nederlandse sterren spelen. Naast de League Player Sinkgraven heb je bijvoorbeeld de Road to the Final cards van Wijnaldum en Promes. Daarnaast heb je de showdown cards van Klaiber en Malen. Natuurlijk moeten we de flashback van Robben ook niet vergeten. Tot slot zijn daat de Eredvivisie objectives van Gravenberch en Van Bergen.

Wie gaat er voor Sinkgraven in zijn of haar Weekend League team?

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Daley Sinkgraven is Bundesliga League Player | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.