FIFA 21 fans wereldwijd blij met zege Feyenoord: upgrade What If Fer

FIFA 21 gamers zijn enorm blij met de grote overwinning van Feyenoord op VVV Venlo. Door de ruime 6-0 zege is een upgrade van de What If card van Leroy Fer in FIFA Ultimate Team al zeker na één speelronde. Daarmee is het in FIFA 21 na Kevin Mbabu en Marcelo pas de derde What IF upgrade

Spelers van het populaire FIFA 21 kunnen sinds dinsdag met een zogenaamde Squad Building Challenge (SBC) een speciale card van Leroy Fer unlocken. Wereldwijd deden FIFA 21 gamers massaal de SBC van Leroy Fer. En niet zonder reden. De What If card SBC van Fer is relatief goedkoop en komt dichtbij een Gullit Icon card. En dat dus voor een fractie van de prijs. De Leroy Fer What If card is nog tot woensdagavond 10 maart in FIFA 21 uit te voeren.

Zoals gezegd de Fer What IF SBC is relatief goedkoop. Het is een team met een overall rating van 84, een chemistry van minimaal 70 en minimaal één Nederlandse speler bevatten. Het team vertegenwoordigt een waarde van circa 80.000 FUT coins. Feyenoord moest in vijf duels zes doelpunten maken. Dat gebeurde al in de eerste wedstrijd. VVV Venlo bleek een gewillig slachtoffer.

De huidige What If card van Leroy Fer heeft een overall rating van 85. Deze wordt door de zes goals van Feyenoord nu geupgrade naar 87. De verwachting is dat deze upgrade woensdag 10 maart of uiterlijk donderdag 11 maart zal plaatsvinden. Deze is dus volgende week in de FIFA 21 Weekend League te gebruiken.

Ook Feyenoord maakte op Twitter een knipoog naar FIFA 21 gamers. Dat leverde al duizenden reacties op. Het bericht werd ook opgepikt door het officiële FIFA 21 twitter account. En dat is goede exposure voor Feyenoord en daarmee het Nederlandse voetbal in het buitenland.

https://twitter.com/Feyenoord/status/1368248975195783168

Mogelijk wordt het voor Feyenoord fans in FIFA 21 nog mooier. Met de ruime zege is er een reële kans op een In Form card van Feyenoord. Vandaag waren Jens Toornstra (2 goals) en Steven Berghuis (1 goal, 2 assists) de uitblinkers. Team of the Week 24 verschijnt woensdag.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21 fans wereldwijd blij met zege Feyenoord: upgrade Fer in de maak | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.