FIFA 21: Flashback SBC voor Arjen Robben

En daar is weer een speciale card voor een speler uit de Eredivisie in FIFA 21. Er is een flashback SBC card beschikbaar voor Arjen Robben.

De flashback card van Arjen Robben is beschikbaar via een Squad Building Challenges (SBC). De card heeft een overall rating van 88. Het is een card die doet denken aan de tijd dat Robben schitterde op de flanken bij Bayern München. Daarbij vallen uiteraard zijn snelheid (93), shooting (87) en dribbling (90) op. Zo is zijn acceleratie 94, afstandsschoten 90, balcontrole 91 en dribbling 92. De cards heeft in FIFA 21 nu de hoogste overall rating van alle spelers in de Eredivisie.

Om de Arjen Robben flashback card te unlocken dien je een squad building challenge in FIFA 21 te voltooien. Hierbij is de uitdaging om een team met een overall rating van 85 in te dienen. Daarbij is de eis dat je minimaal 1 Nederlandse speler in het team opneemt én er een TOTW card is opgenomen. De team chemistry dient minimaal 75 te zijn.

In Ultimate Team kregen al verschillende spelers uit de Eredivisie een in form card. Zo waren er de nodige TOTW uitverkiezingen. Van Kudus to Vloet en van Klaassen tot afgelopen woensdag Bryan Linssen. Ook is er een Rulebreakers card beschikbaar voor Denzel Dumfries.  Daarnaast zijn er Europa League Road to the Final cards voor Promes en Tadic. Tot slot zijn daar de populaire objective cards vanuit de Eredivisie.  De cards van Gravenberch, Baumgartl en Van Bergen. De grote vraag wordt nu wie jij op de flank gaat zetten: Van Bergen of Robben.

De Robben flashback SBC is in FIFA Ultimate Team beschikbaar tot 15 januari. Om de SBC op de Playstation uit te voeren kost je dat ongeveer 135.000 FUT coins.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Flashback SBC voor Arjen Robben | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.