FIFA 21: FUT Birthday met Thiago, Vardy, Lucas Moura en Huntelaar

In FIFA 21 is FIFA Birthday officieel aangekondigd. Het is de zoveelste promotie in de populaire game. Het betekent dat spelers tijdelijke een flinke upgrade van hun card krijgen. Onder hen ook Klaas Jan Huntelaar.

De FUT Birthday levert jaarlijks een aantal fraaie cards op. Dit jaar is daarop geen uitzondering. Spelers krijgen naast een fors hogere overall rating vaak ook een upgrade. Zo worden spelers tweebenig, in FIFA 21 ook wel 5* weak foot genoemd. En als dat al aanwezig is dan krijgen ze flinke skill upgrades.

Voor FIFA 21 betekent het dat er in Team 1 cards beschikbaar zijn gekomen van een aantal favorieten. Zo zijn er FUT Birthday cards voor Thiago, Jamie Vardy en Leroy Sané. Ook Lucas Moura, Ferland Mendy en Inaki Williams ontbreken niet.

Naast de FUT Birthday cards in packs zijn er ook andere manieren om je Ultimate Team te verbeteren. Zo is er een SBC van Lukas Podolski. Daarnaast is er een Objective voor Klaas Jan Huntelaar. Onze landgenoot heeft een overall rating van 90 met een skill rating van 3 en een weak foot van 5. En de spits van Huntelaar is ook niet meer zo traag. Huntelaar heeft een overall snelheid van 87 en shooting 90.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1375508011377041410

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: FUT Birthday met Thiago, Vardy, Lucas Moura en Huntelaar | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.