FIFA 21: Future Stars met Antony, Fati en Saka

Vandaag is ook Team 2 van Future Stars gelanceerd in FIFA 21. Het is een selectie van de grootste talenten uit de grotere competities in Europa. Onder hen ook een speler uit de Eredivisie.

Vorige week was er een team met onder andere Sergino Dest en Steven Bergwijn. Deze week zit er helaas geen Nederlandse speler tussen de elf. Toch wordt de Eredivisie vertegenwoordigd. Het is Ajax speler Antony. Hij heeft als positie die van aanvallende middenvelder. Vooral zijn snelheid (98) en dribbling (92) valt op.  De 4* skills rating was misschien nog een tree hoger verwacht. Zijn overall rating is 88.

De absolute blikvanger is echter Ansu Fati. De jongeling van FC Barcelona heeft als spits een overall rating van 92. Een andere blikvanger is Arsenal-talent Saka. De rechtermiddenvelder kan met zijn snelheid en schot zo in elk Premier League team worden opgesteld.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1360287735420977156

Als player pick is deze week het grote Liverpool talent Curtis Jones. De squad building challenge leidt tot de keuze tussen een linkermiddenvelder (meer snelheid) of centrale middenvelder (meer passing en fysiek).

Daarnaast is er ook een Academy Objective. Die focust zich op de Braziliaan Reinier. De aanvaller wordt door Borussia Dortmund gehuurd van Real Madrid. Met elke mijlpaal die je behaalt zal er een upgrade van Reinier plaatsvinden.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Future Stars met Antony, Fati en Saka | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.