FIFA 21: Future Stars met Bergwijn, Dest en Camavinga

Tijd voor een nieuwe promotie bij FIFA 21. Vandaag is Team 1 van de Future Stars gelanceerd.

Vandaag werden er voor Future Stars 11 spelers  in FIFA Ultimate Team gelanceerd. Na een aantal dagen van speculatie had bijna niemand het bij het rechte eind voor wat betreft de Nederlandse speler met een rating van 89. Het is namelijk Steven Bergwijn. Zijn card is direct wel één van de beste linkermiddenvelders van de Premier League. Met een pace (94), shooting (89), passing (85), dribbling (92) en fysiek (83) zal die op het verlanglijstje van veel FIFA 21 spelers staan.

De Future Stars card van Steven Bergwijn is echter niet de beste speler in de promotie. Dat zijn Giovanni Reyna (CAM, 91) en Eduardo Camavinga (CM. 91). Hun stats zal een flinke transferwaarde vertegenwoordigen. Dat geldt bij Bergwijn, Barnes (CAM, 88) en Reece-James (RB, 88) vanwege hun Premier League links.

Naast Steven Bergwijn zijn er nog twee spelers met een Eredivisie verleden. Het gaat om Sergino Dest (RB, 88) en Alexander Isak (ST, 86).

Naast de elf spelers is er ook een squad building challenge. Die eer is voor Bruno Guimarães, ploeggenoot van Memphis Depay bij Olympique Lyon. Daarbij is er de keuze tussen een verdedigende en een aanvallende optie van zijn card.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1357752349477937152

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Future Stars met Bergwijn, Dest en Camavinga | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.