FIFA 21 Future Stars: Wordt het Simons, Gravenberch of Brobbey?

Na Team of the Year is het al weer tijd voor de volgende promotie in FIFA 21. Het is tijd voor Future Stars! In Ultimate Team was daar ooit ruimte voor Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. In FIFA 21 zit er minimaal één Nederlandse speler bij Future Stars.

De verwachting is dat er twee vrijdagen achter elkaar spelers worden gereleased. Daarbij komen spelers in packs, maar zeer zeker ook via objectives en squad building challenges. Dat betekent dus een hele mooie uitdaging voor veel FIFA 21 spelers.

De grote vraag is nu wie de Future Stars van FIFA 21 zullen zijn. In FIFA 20 waren Lautaro Martinez, Erling Haaland en Joao Felix de grote blikvangers. Het drietal had een overall rating van 92. Daarnaast werd Ajax vertegenwoordigd door Lisandro Martinez.

Wie het wordt in FIFA 21? Er is voldoende speculatie. Zo worden regelmatig de namen van Ansu Fati, Bukayo Saka, Declan Rice, Eduardo Camavinga en Jude Bellingham genoemd. Daarnaast is op social media ook de naam van Antony regelmatig genoemd.

Interessant is dat nu op het laadscherm in FIFA 21 een Nederlandse speler zichtbaar is. De speler heeft een overall rating van 89. Meer is niet zichtbaar. Namen die veel worden vallen zijn Xaxi Simons, Ryan Gravenberch of Brian Brobbey. Naast deze namen komen ook Myron Boadu en Joshua Zirkzee regelmatig voorbij. We weten snel meer!

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21 Future Stars: Wordt het Simons, Gravenberch of Brobbey? | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.