FIFA 21: Nieuwe RTTF upgrade voor Dusan Tadic

Goed nieuws voor Ajax fans die FIFA 21 spelen. Door het bereiken van de kwartfinale in de Europa League krijgt de Road to the Final card van Dusan Tadic opnieuw een upgrade.

De zege in Zwitserland maakte het bereiken van de kwartfinale alleen maar mooier. Eerder won Ajax de eerste wedstrijd tegen Young Boys al met 3-0. De overall rating van de RTTF card van Tadic stijgt daarmee van 86 naar 87. Elke volgende ronde levert opnieuw een +1 upgrade op. Mocht Ajax de Europa League winnen dan komt de overall rating van de Road to the Final card van Tadic uit op 90. Vanwege de transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou krijgt zijn RTTF card geen upgrades meer.

De hoogste overall rating onder Europa League Road to the Final cards komt op naam van Pierre-Emerick Aubameyang. De aanvaller uit Gabon verloor met Arsenal weliswaar van Olympiakos (0-1). Het zou de volgende ronde echter niet in gevaar brengen. Vorige week won Arsenal namelijk in Griekenland met 1-2. Nu volgt dus de kwartfinale. Om die reden kreeg Aubameyang een upgrade naar een overall rating van 91. Die card zou nog drie keer kunnen stijgen naar 94.

De grootste verrassing kwam uit Kroatie. Dinamo Zagreb won na verlenging met 3-0 van Tottenham Hotspur. Die verlenging was nodig nadat het na negentig minuten 2-0 stond. Dat was precies dezelfde stand als vorige week. Miroslav Orsic was met drie goals de grote man. Het zal hem ongetwijfeld later een speciale card opleveren. Orsic is vanwege zijn snelheid al sinds FIFA 20 een favoriet van Electronic Arts voor speciale cards. De uitschakeling van Tottenham betekent wel dat de Sissoko RTTF card niet meer wordt geupgrade. Die blijft steken op 86.

Manchester United wist zich ten koste van Milan te plaatsen voor de kwartfinale. Het leverde de RTFF card van Paul Pogba een upgrade op. De doelpuntenmaker zag zijn rating stijgen naar 89. Ploeggenoot Marcus Rashford ging naar een overall rating van 88. Gelet op hun kwaliteiten én de chemistry mogelijkheden met andere Premier League cards vertegenwoordigen ze een hoge waarde.

Net als bij eerdere Road to the Final upgrades is het de verwachting dat deze pas volgende week worden doorgevoerd. Dat zal dan vermoedelijk op woensdag 24 maart zijn.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Nieuwe RTTF upgrade voor Dusan Tadic | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.