FIFA 21: Rating Van Dijk voor Team of the Year bekend

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Virgil van Dijk een plekje heeft weten te bemachtigen in de Team of the Year in FIFA 21. Vandaag is ook bekend geworden met welke rating dat was.

In het weekend werden alleen de ratings van de aanvallers in TOTY bekendgemaakt. Daarna was het de beurt aan de middenvelders. Vandaag kregen keeper Neuer en de vier verdedigers hun rating. Het levert Virgil van Dijk een overall rating van 96 op. Zijn defensieve kwaliteiten hebben een rating van 97 (!). De hoogste in FIFA Ultimate Team.

Sergio Ramos volgt met 96 defensief. De aanvoerder van Real Madrid heeft een overall rating van 96. Ramos scoort beter op shooting (79 vs 70) en dribbling (87 vs 82). Als verdediger heeft Van Dijk echter betere stats. Beide hebben een fysiek van 94 maar in snelheid (85 vs 83) scoort Van Dijk beter.

Davies is de linksback met een overall rating van 93. De back van Bayern heeft een snelheid van 99 (!). Trent-Alexander Arnold heeft een overall rating van 94. Neuer heeft als keeper een overall rating van 96.

De grote vraag is nu wie de twaalfde speler gaat worden. Lionel Messi lijkt de meest voor de hand liggende speler. Naast Messi kan er ook door de FIFA community gekozen worden voor Thiago of Son. Opvallend genoeg ontbreekt Neymar dus sowieso in de TOTY.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1354126965800894464

 

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Rating Van Dijk voor Team of the Year bekend | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.