FIFA 21: Speciale card voor David Neres

Opnieuw een mooie card in FIFA 21 voor een speler uit de Eredivisie. Er is namelijk een nieuwe Showdown challenge. De wedstrijd AS Roma – Ajax speelt hierin de hoofdrol. Via squad building challenges kan je showdown cards van Edin Dzeko en een Ajax speler bemachtigen.

David Neres heeft namelijk een showdown card in FIFA Ultimate Team gekregen. Het betreft een overall rating van 88. Zoals je weet is dat niet het belangrijkste. Neres heeft echter een overall pace van 96, gecombineerd met overall shooting van 88 en dribbling van 92. Natuurlijk heeft de Neres Showdown card een 5* skill rating. Ook zijn shooting is met 4* card niet verkeerd. Naast de linkerflank kan hij ook uitermate goed uit de voeten als aanvallende middenvelder.

Maar hoe krijg je de Neres showdown card in FIFA 21? Je dient twee SBC’s uit te voeren om de Neres Showdown card te bemachtigen. Het kost je ongeveer 165.000 aan waarde. Dat is niet al te veel. Zeker niet wanneer je deze kan combineren met de Antony Future Stars card. En mogelijk wordt het nog mooier. Bij winst van Ajax donderdag in Rome krijgt Neres +2 op zijn rating. Een gelijkspel levert nog altijd +1 op zijn rating op. Uiteraard bij winst

Eerder dit seizoen was er al een Showdown squad building challenge bij Ajax – PSV. Dat leverde cards op voor Sean Klaiber en Donyell Malen. De showdown card van Klaiber is nog steeds één van de meest populaire cards in FIFA 21.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Speciale card voor David Neres | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.