FIFA 21: Speciale storyline card voor Marcos Senesi

Electronic Arts is de Eredivisie dit seizoen meer dan gezind. In FIFA Ultimate Team verschijnen er maandelijks wel één of meerdere speciale cards uit de Eredivisie. Dit keer is het de beurt aan Feyenoord verdediger Marcos Senesi.

Senesi is namelijk te verdienen in Seizoen 4 in FIFA Ultimate Team. Dat seizoen is op vrijdag 12 februari begonnen en duurt tot eind maart. Je kan met verschillende objectives punten scoren. Eenmaal bij Level 15 is Marcos Senesi één van de drie opties. Met een overall snelheid van 80, 86 defensief en 86 fysiek is het een prima card. Voor een verdediger is een 3* weak foot nog mooi meegenomen. Net zoals zijn werkratio op defensief vlak (hoog) en aanvallend vlak (medium). Daarnaast heeft hij als traits Power Header en Team Player

Met de Storyline Card van Marcos Senesi heeft de Eredivisie een extra optie in het centrum. Vooralsnog was de League Objective card van Timo Baumgartl de enige optie. Op de rechtsbackpositie had je al Denzel Dumfries en uiteraard Sean Klaiber.

Liever geen Senesi? Naast Senesi is er als beloning bij het bereiken van Level 15 ook de keuze uit Moussa Dembele (Guangzhou R&F) en Luca Waldschmidt (Benfica). Voor welke speler ga jij in FIFA 21?

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Speciale storyline card voor Marcos Senesi | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.