FIFA 21: Speciale What If card voor Leroy Fer

Electronic Arts blijft de Eredivisie goed gezind in FIFA 21. Ook bij de allernieuwste promotie, What If, heeft de Eredivisie er een bijzondere card bijgekregen. Er is een What If card gelanceerd van Leroy Fer.

De What If promotie is nieuw in FIFA Ultimate Team. Met de promotie krijgen spelers afhankelijk van de prestaties van hun team een eenmalige upgrade. De promotie is niet oneindig. Er zijn in totaal vijf wedstrijden waarin het moet gebeuren. Bij keepers en verdedigers dient er één keer een clean sheet behaald te worden. In het geval van middenvelders en aanvallers geldt het uitgangspunt van zes gescoorde doelpunten.

Op dit moment heeft Fer een overall rating van 85 gekregen. Feyenoord moet in de komende vijf duels dus zes doelpunten scoren. Dan volgt een upgrade naar 87. Dat lijkt niet onoverkomelijk. Feyenoord speelt de komende periode tegen VVV Venlo (thuis), PSV (uit), FC Emmen (thuis), Fortuna Sittard (thuis) en FC Utrecht (uit). Op papier heeft Feyenoord de vijf wedstrijden niet nodig om die zes goals te halen. Maar het is en blijft uiteraard Feyenoord. De ploeg van Dick Advocaat maakte direct in haar eerste wedstrijd al korte metten van VVV Venlo (6-0).

Met de Leroy Fer What If card heeft Feyenoord haar derde bijzondere card in FIFA Ultimate Team te pakken. Eerder was dat het geval bij Bryan Linssen (TOTW) en Marcos Senesi (Season Objective).

Het Twitter account van EA Sports is niet heel scherp. Er wordt bij de aankondiging van Fer gesproken over de “Dutch Gullit”. Zo ver wij weten is Gullit net als Fer een Nederlander.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1366810695191396355

Update 6 maart. Door de 6-0 zege van Feyenoord op VVV Venlo is de upgrade al in het eerste speelweekend een feit. De upgrade vindt woensdag of donderdag plaats.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Speciale What If card voor Leroy Fer | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.