FIFA 21: Tadic krijgt RTTF upgrade na Ajax zege

Morgen zullen in FIFA 21 de Europa League Road to the Final worden geupdate. Het betekent dat Ajax met Dusan Tadic weer een mooie upgrade in FIFA Ultimate Team krijgt.

Vanwege het bereiken van de volgende ronde krijgt de Tadic RTTF een upgrade naar een overall rating van 86 (was 85). Ook bij het bereiken van elke volgende ronde krijgt de Ajax routinier een upgrade. De Europese zegetocht van Ajax betekent wel dat Renato Sanches (82) geen upgrades meer zal krijgen. Het Europese seizoen van Lille zit er immers na vanavond op.

Er zijn veel vragen over de RTFF card van Quincy Promes. Dat is echter heel duidelijk. De aanvaller krijgt geen upgrade vanwege zijn transfer naar Spartak Moskou. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Kubo die niet langer actief is voor Villarreal. Real Madrid riep hem terug en stalde hem vervolgens bij Getafe.

Daarnaast zijn er uiteraard ook geen upgrades voor spelers van Napoli, Benfica en Hoffenheim die de Europa League hebben verlaten. Dat is vooral pijnlijk voor FIFA 21 spelers met de RTTF card van Koulibaly. Zijn rating blijft op 90 staan. Zijn ploeggenoot Lorenzo Insigne blijft op 87. Ook Grimaldo (Benfica) en de enorm populaire Ilhas Bebou (Hoffenheim) krijgen geen RTTF upgrades meer.

De meest dure RTTF card is Aubameyang. Arsenal won immers van Benfica. De Afrikaanse aanvaller gaat nu morgen naar een overall rating van 90. Ook Wilfred Ndidi en Paul Pogba leken voorafgaand aan vanavond een upgrade te krijgen. Ndidi werd met Leicester City echter verrassend uitgeschakeld. Manchester United maakte na de eerdere 4-0 zege op Sociedad echter geen fout. Dat leidt nu tot een RTFF upgrade van Pogba naar 88, zijn ploeggenoot Marcus Rashford gaat naar 87.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Tadic krijgt RTTF upgrade na Ajax zege | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.