FIFA 21: TOTW 15 verwacht met Ocampos, Ronaldo en Lukaku

Naast al het geweld in FIFA 21 met Headliners is er natuurlijk ook gewoon weer een Team of the Week. Met alle topduels van afgelopen weekend in Engeland én de doelpuntenregen in Italie kan het best wel weer eens een mooi elftal gaan worden.

Elke woensdag verschijnt in FIFA Ultimate Team een elftal met de beste spelers van de voorgaande speelronde. Dit Team of the Week, afgekort TOTW, zit vanaf woensdag 19.00 uur in packs. Daarnaast kunnen deelnemers aan de Weekend League ze ook mogelijk kiezen als beloning via een rode player pick. En TOTW 16 belooft best wel weer spektakel.

Natuurlijk was er afgelopen weekend geen voetbal in de Eredivisie. Nederlandse inbreng ontbreekt dan ook. Tegelijkertijd was er bijvoorbeeld wel Chelsea – Manchester City. Daar blonken onder andere Gundogan en De Bruyne uit.

Deze vijf spelers verwachten we minimaal in TOTW 15

  1. Manuel Akanji (78 > 82). De verdediger van Borussia Dortmund is een favoriet onder FIFA 21 fans. Afgelopen weekend kwam de verdediger tot scoren tegen Wolfsburg. Dortmund won met 2-0. EA zal de community tegemoet komen. De card zal lang niet zo goed zijn als zijn Champions League Road to the Final, maar het blijft Akanji.
  2. Lucas Ocampos (82 > 85). De Argentijnse buitenspeler was de grote man bij Sevilla – Villarreal. Hij benutte een strafschop en gaf een assist. Sevilla won met 2-0. Het leverde ook nog eens een upgrade van showdown Acuna op
  3. Piotr Zielinski (80 > 83). De Poolse middenvelder van Napoli scoorde de eerste twee goals voor zijn ploeg. Napoli won met 5-1 van Cagliari en heeft de weg naar boven weer gevonden.
  4. Thomas Soucek (81 > 84). De Tsjech is bezig aan een uitstekend seizoen bij West Ham United. Afgelopen weekend scoorde hij namens The Hammers de enige goal tegen subtopper Everton. Met een in form deze week lijkt hij eindelijk zijn beloning in de vorm van een Team of the Week verkiezing te krijgen.
  5. Duvan Zapata (83 > 85). Ook bij Atalanta Bergamo was het een doelpuntenfestijn. Tegen Sassuolo kwam Zapata twee keer tot scoren. Atalanta Bergamo zou met 5-1 winnen.

Wat schrijven andere sites?

Futhead verwacht één van de beste TOTW’s ooit. Daarbij vallen namen als Lukaku (87), Cristiano Ronaldo (94) en Son (87). De grote vraag is of EA dat aandurft. Over een aantal weken zal ongetwijfeld Team of the Year er aan komen. Een card van Cristiano Ronaldo op dit moment ligt dan minder voor de hand. Niet Lukaku maar Lautaro Martinez was afgelopen weekend de grote man bij Inter. De Argentijn scoorde een hattrick. Probleem is echter dat hij vorige week al een TOTW verkiezing had en dus niet kan worden opgenomen. Lukaku tekende tegen Crotono voor een goal en een assist (6-2).

Ook bij Futbin wordt een TOTW uitverkiezing van Cristiano Ronaldo (94) verwacht. Bij hen ook kaarten voor Gundogan (85) en Lukaku (87). Bij Futbin verwacht men ook een upgrade van Manuel Neuer naar een overall rating van 90.

Er worden bij deze Team of the Week 15 geen Ones to Watch (OTW) upgrades verwacht.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 15 verwacht met Ocampos, Ronaldo en Lukaku | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.