FIFA 21: TOTW 17 met Koopmeiners, Giakoumakis en Malen

In een week dat de Team of the Year (TOTY) komt, is een Team of the Week (TOTW) vaak niet erg bijzonder. Dat is TOTW 17 in FIFA 21 Ultimate Team dan ook zeker niet. Toch zijn er altijd een paar lichtpuntjes.

Het allerbelangrijkste: de Eredivisie heeft niet één, niet twee maar liefst drie spelers in de Team of the Week zitten. Voor Teun Koopmeiners is het zelfs zijn tweede in form card van het seizoen. De middenvelder van AZ heeft nu een card met een overall rating van 84. Daarnaast behoort ook Malen tot het team. De PSV aanvaller heeft een overall rating van 82. Uiteraard is zijn Showdown card vele malen beter.

Daarnaast kreeg ook Giorgos Giakoumakis een flinke upgrade. Door zijn vier goals kreeg Giakoumakis een tijdelijke upgrade van 9. Zijn overall rating ging van 66 naar 75.

Onze twee landgenoten en de Griekse topscorer van de Eredivisie zijn uiteraard niet de blikvangers in deze Team of the Week. Dat zijn Paul Pogba (88, CDM), Thomas Muller (88, CAM), Lorenzo Insigne (87, LM) en Wissam Ben Yedder (87, ST).

Uit de Bundesliga is Jovic opgenomen. De aanvaller keerde terug bij Eintracht Frankfurt na een teleurstellend verblijf bij Real Madrid. Hij scoorde direct twee goals. Dat levert dus direct een uitverkiezing in TOTW 17 in Ultimate Team op. Mogelijk volgt daar in februari ook nog een winterse Ones to Watch.

In het elftal zijn geen Ones to Watch of Headliners opgenomen.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 17 met Koopmeiners en Malen | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.