FIFA 21: TOTW 22 met Haller, Ronaldo, Rashford en Bernardo Silva

De Eredivisie heeft opnieuw een afvaardiging in de Team of the Week. Elke woensdagavond komt Electronic Arts in FIFA 21 met de TOTW. In Team of the Week is Sébastien Haller één van de namen.

Afgelopen weekend maakte Sébastien Haller namens Ajax indruk tegen Sparta. De Franse aanvaller met Ivoriaanse roots scoorde twee keer. Het leverde hem zijn eerste in form card van het seizoen op. Eerder dit seizoen kregen zijn ploeggenoten Mohammed Kudus, Lassina Traoré, Davy Klaassen en Antony al een in form card door een Team of the Week uitverkiezing. Daarmee kan je in FIFA Ultimate Team steeds beter een Eredivisie elftal opstellen.

De Haller TOTW is echter niet de meest prominente card van deze week. TOTW 22 herbergt namelijk verschillende toppers. De meest spraakmakende naam is Cristiano Ronaldo die een upgrade kreeg naar 95. Ook de cards van doelman Handanovic (90) en natuurlijk Marcus Rashford (89) mogen er absoluut zijn. Andere opvallende namen in deze Team of the Week zijn Bernardo Silva (89), Luis Alberto (87) en Rodrigo De Paul (84).

Naast de bekende namen zijn er maar liefst drie ex-Eredivisie spelers opgenomen in Team of the Week 22. Het gaat om Lucas Piazon (78),  Alexander Isak (82) en Amin Younes (84). Laatstgenoemde scoorde afgelopen weekend namens Eintracht Frankfurt een fantastische goal:

In Team of the Week 22 zijn geen Ones to Watch of Headliners opgenomen.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 22 met Haller, Ronaldo, Rashford en Bernardo Silva | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.