FIFA 21: ‘TOTW 24 met Shaw, Alba, Toornstra en Kane verwacht’

Elke woensdag verschijnt in FIFA 21 de TOTW. Een team met de beste spelers van het afgelopen weekend. Deze team of the week, editie 24 al weer, bevat weer een groot aantal toppers.

De focus bij Team of the Week ligt op de competitie, en dus niet op de beker. Het betekent dat er vanwege de beker in Frankrijk geen spelers uit de Ligue 1 zijn opgenomen.

De TOTW 24 bevat volgens de redactie van VoetbalPlus in ieder geval de volgende vijf spelers:

  1. Alphonse Aréola (82>84). De doelman van Fulham is een favoriet onder veel FIFA 21 gamers. De doelman kan nu mogelijk een in form upgrade verwachten. De Franse keeper hield de nul in het treffen met Liverpool. Dat deed hij met een aantal katachtige reddingen. Hierdoor won Fulham op Anfield met 0-1. Er wordt ook gesproken over Kasper Schmeichel en daarmee niet Aréola maar wij gokken op de Franse keeper.
  2. Luke Shaw (81>86). De linksback scoorde in de Manchester derby. Het was pas één van de eerste goals in het betaald voetbal. Tegelijkertijd hield hij met zijn ploeggenoten de nul tegen koploper en aartsrivaal Manchester City. Manchester United won mede hierdoor met 0-2. Genoeg voor zijn tweede TOTW card van deze FIFA 21 editie.
  3. Jordi Alba (86>88). FC Barcelona is terug waar het hoort. Een van de uitblinkers is Jordi Albi. Niet als linksback maar op het middenveld. Als linkshalf pikte hij ook nog eens een doelpuntje mee.
  4. Jens Toornstra  (75>81). Electronic Arts is in FIFA 21 de Eredivisie al goed gestemd. Na de What If card van Leroy Fer kan Feyenoord een tweede card in korte tijd verwachten. Toornstra maakte in de 6-0 zege op VVV Venlo indruk. Dat levert hem nu een in form card op. Eerder werd Bryan Linssen al eens bij Feyenoord beloond voor een TOTW card.
  5. Harry Kane (88>90). De Engelse aanvaller verkeert in bloedvorm bij Tottenham Hotspur. Gareth Bale kan deze week geen Ones to Watch upgrade krijgen en dus komt Kane nadrukkelijk in beeld. Niet zo gek ook met twee goals en twee assists.

Wie worden er nog meer genoemd? Futbin en Futhead komen met de namen van Josip Ilicic, Lorenzo Insigne, Alvarvo Morata en Leon Goretzka. Bij laatsgenoemde betekent dat ook een upgrade van zijn Headliners card. Op keepersvlak zijn ze het niet met elkaar eens. Futbin komt met Schmeichel, Futhead met Ter Stegen.

Overigens zijn beide sites het wel eens over een Ones to Watch upgrade. Jonathan David heeft zijn oude vorm gevonden. Daarmee was hij in de midweekse speelronde goud waard voor Lille. Met een uitverkiezing komt men tegemoet aan de wens voor een upgrade. Maar zoals gezegd was er afgelopen weekend geen midweekse speelronde.

Wie het gaat worden? Morgenavond om 19.00 uur weten we meer. Wie verwacht jij in TOTW 24?