FIFA 21: TOTW met Zoet, Dest, Benzema en Gnabry

Een mooie opsteker voor Jeroen Zoet. De doelman is sinds een aantal weken weer de eerste keus onder de lat bij Spezia. Afgelopen weekend maakte de voormalig keeper van PSV indruk. Dat levert hem nu ook erkenning op van Electronic Arts die hem opnam in haar Team of the Week.

Elke week komt Electronic Arts voor haar game FIFA 21 met de Team of the Week. Deze TOTW bestaat uit spelers die indruk maakte in het afgelopen spelweekend. Daarbij ligt de focus op de competitie. Eventuele prestaties in de beker worden dan ook buiten beschouwing gelaten. Voor Team of the Week 26 betekent het dat het aandeel spelers uit de Premier League beperkt is. Er werd namelijk ook in de FA Cup gespeeld.

Jeroen Zoet kreeg een in form upgrade en daarmee tijdelijk een overall rating van 81. Dat geldt ook voor Sergino Dest die met FC Barcelona indruk maakte in het uitduel tegen Real Sociedad. Dest had in de 1-6 zege een groot aandeel. De Amerikaans international, die geboren is in Almere, scoorde twee keer.

Zoet en Dest zijn echter niet de smaakmakers. Dat zijn Benzema (93), Gnabry (87), André Silva (86) en Marquinhos (86). In het geval van Benzema betekent dat ook een upgrade van zijn Headliners card. Ook Oranje beul Hakan Çalhanoglu werd opgenomen in TOTW. Het is al zijn tweede in form card van het seizoen. De overall rating van de AC Milan middenvelder is nu 84.